איפה התרנגולת מסתובבת? ביום העוף בגריל!
היום, 2 ביוני, הוא יום העוף בגריל (National Rotisserie Chicken Day) שמזמין אוהבי ואוהבות בשר לאכול עוף צלוי במגוון תבלינים ומשרים (מרינדות).
אפשר לצלות עוף בבית על המנגל, בתנור, על גריל פחמים, על גריל גז, על גריל ברביקיו ועל גריל חשמלי.
הכי טעים לאכול עוף צלוי במסעדות המתמחות בעוף בגריל. מסעדות כאלה בד"כ משתמשות ברוטיסרי, שיפוד מסתובב אופקי או אנכי, אשר תורם לבישול אחיד ועסיסי של העוף. תוכלו למצוא עוף בגריל מוכן גם במעדניה, בקצביה (אטליז) וברשתות שיווק מזון. חזה, כבד, כרעיים, פילה, כנפיים, שוקיים (פולקעס), ירכיים, קורקבנים, גרון, פרגית עוף וקציצות עוף – הכול על השיפוד שלי.
בתמונה: תרנגולות משתזפות על שיפודים מסתובבים (גריל סיבובי). לימים מיוחדים נוספים: https://specialdays.co.il.
#ימיםמיוחדים #ימיםמיוחדיםבשנה #ימים_מיוחדים #ימים_מיוחדים_בשנה #ימיםבינלאומיים #יוםהעוףבגריל #יום_העוף_בגריל #יוםהעוףבגרילהבינלאומי #יום_העוף_בגריל_הבינלאומי #בשר #מסעדה #מסעדות #עלהאש #עוף #תבלינים #גריל #מנגל #מעדניה #בשרי #עופות #קצביה #חלבונים #קצבייה #שיפודים #מעדנייה #חזהעוף #ברביקיו #תנור #אטליז #מסעדתבשרים












