מוסיפים נשמה לאוכל: היום, 10 ביוני, הוא יום התבלינים ועשבי התיבול (National Herbs and Spices Day).
תבלינים הם חומרים שמוסיפים למזון או למשקאות כדי לשפר את הטעם והריח שלהם. עם תבלין מתאים אפשר לשדרג כל מאכל וכל ארוחה.
התבלינים עצמם עשויים מצמחים, כך שהם תורמים לתזונה בריאה תוך שיפור הטעם.
תבלינים מגיעים בדרך כלל בתור אבקה, משחה או רוטב. אפשר למצוא תבלינים בחנויות תבלינים, במכולת, בשוק, בחנות ירקות, בחנות טבע, ברשת שיווק מזון או להזמין ישירות מהחקלאי.
יום התבלינים ועשבי התיבול מזמין אתכם ליהנות מארוחה מתובלת במסעדה או בבית קפה, להוסיף תבלינים למתכון קיים ולגדל בעצמכם צמחי תבלין עם שתילים וזרעים ממשתלה. שפים וטבחים מוזמנים להמציא מנה עם תיבול יצירתי או להוסיף תבלין חדש למנה קיימת. בסוף היום הירגעו עם תה או חליטה של עשבי תיבול.
בתמונה: שקים מלאים בתבלינים צבעוניים וריחניים. לימים מיוחדים נוספים: https://specialdays.co.il.
#ימיםמיוחדים #ימיםמיוחדיםבשנה #ימים_מיוחדים #ימים_מיוחדים_בשנה #ימיםבינלאומיים #יוםהתבליניםועשביהתיבול #יום_התבלינים_ועשבי_התיבול #יוםהתבליניםועשביהתיבולהבינלאומי #יום_התבלינים_ועשבי_התיבול_הבינלאומי #אוכל #בריאות #טעים #תזונה #משלוחים #יאמי #אוכלבריא #אוכלישראלי #מתכונים #אפייה #בריא #שף #מתכון #אוכלביתי #מסעדה #שףפרטי #קונדיטוריה #בישול #מסעדות #קייטרינג #מגשיאירוח
